Antena Meniu Search
x

Video Migrant din Sri Lanka, mort în Timişoara. Era sechestrat într-un apartament şi a încercat să scape pe o frânghie din cearşafuri legate

Anchetă de proporţii la Timişoara unde un migrant din Sri Lanka a murit în timp ce încerca să evadeze pe fereastra apartamentului în care ar fi fost sechestrat. Bărbatul, ajutat de un conaţional, a încercat să coboare de la etajul cinci al blocului pe o frânghie improvizată. Aceasta s-a rupt iar omul a căzut în gol.

de Redactia Observator

la 30.08.2023, 14:02

Vezi și

Incidentul s-a petrecut pe Calea Torontalului din Timişoara unde într-un apartament al unui bloc de locuinţe, la etajul 5, au fost sechestraţi doi migranţi din Sri Lanka. Cei doi s-au înţeles cu traficanţii de migranţi din Pakistan să fie trecuţi ilegal graniţa contra unei sume de bani. Cei doi migranţi urmau să fie urcaţi într-un TIR care să îi transporte peste graniţă, în vestul Europei. Traficanţii i-au ameninţat cu moartea şi le-a cerut 5.000 de euro. I-au bătut, i-au legat cu mâinile la spate, le-au pus căluş în gură, i-au filmat şi au trimis aceste imagini mai multor apropriaţi ai victimelor.

Au încercat să coboare pe o frânghie pe fereastră

Potrivit poliţiştilor, cei doi migranţi, profitând la un moment dat că au rămas singuri în apartament, au făcut o frânghie din cearşafuri legate şi au încercat să evadeze de la etajul 5, unde erau cazaţi. Primul dintre ei a reuşit să ajungă la nivelul parterului blocului, dar în acelaşi timp celălalt migrant cobora pe frânghia care la un moment dat s-a rupt, iar bărbatul s-a prăbuşit şi a murit la impactul cu solul. Cel care a reuşit să evadeze a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a cerut ajutor.

Pakistanezii care i-au sechestrat se aflau ilegal în România

La faţa locului au sosit poliţiştii, precum şi echipaje medicale care au constatat decesul bărbatului căzut. Poliţiştii i-au găsit pe cei care i-a ţinut sechestraţi pe migranţii din Sri Lanka. Aceştia sunt cetăţeni din Pakistan care la rândul lor au ajuns ilegal în România şi nu aveau documente de şedere în ţara noastră. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate în mod ilegal urmată de moartea victimei. Urmează să fie prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii anchetează cazul în continuare şi încearcă să îi găsească şi pe ceilalţi membri ai grupului de traficanţi de migranţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Migrant din Sri Lanka, mort în Timişoara. Era sechestrat într-un apartament şi a încercat să scape pe o frânghie din cearşafuri legate