Antena Meniu Search
x

Şofer român oprit în Vama Giurgiu, pentru că avea un migrant la motor

Un palestinian şi-a dorit atât de tare să ajungă în România, încât a decis să se ascundă în compartimentul motor al unui autocar. O mişcare greşită i-ar fi adus o moarte groaznică.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.09.2020, 21:23

Migrantul dorea să ajungă în România
Vameşii au găsit un migrant în compartimentul motor al unui autobuz - Poliţia de Frontieră
  • Vameşii şi-au făcut cruce, când au descoperit migrantul
  • Şoferul susţine că nu ştie cum a ajuns acolo

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu informează că au depistat un cetățean din Palestina, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în compartimentul motor al unui autocar, care era condus de un cetăţean român.

"În Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocar marca SCANIA, înmatriculat în România, cetăţeanul român S.G., în vârstă de 53 de ani, care efectua curse regulate cu turisti români pe ruta Turcia-România. În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au descoperit ascuns, în compartimentul motor al unui autocar, o persoană de sex masculin. În cadrul cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana este cetățean palestinian, în vârstă de 19 ani. Acesta a declarat că s-a urcat în compartimentul motorului, fără ştirea şoferului, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei. Şoferul autocarului a susţinut că nu avea cunoştinţă despre persoana ascunsă în  compartimentul motor al autocarului", informează Poliţia de Frontieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Şofer român oprit în Vama Giurgiu, pentru că avea un migrant la motor