Antena Meniu Search
x

Migranţi prinşi când fugeau din ţară, după ce au mers cu taxiul din Bucureşti până la graniţa cu Ungaria

Patru migranţi străini, cetăţeni din Sri Lanka, au fost prinşi când încercau să fugă din ţară, în ciuda faptului că erau solicitanţi de azil în România.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 30.01.2020, 18:25

Migranţii au mers cu taxiul din Bucureşti până la graniţa cu Ungaria
Migranţii din Sri Lanka intenţionau să fugă din ţară pentru a ajunge în Italia - Poliţia de Frontieră

Patru migranţi străini, cetăţeni din Sri Lanka, au fost prinşi când încercau să fugă din ţară, în ciuda faptului că erau solicitanţi de azil în România.

Întreaga poveste s-a petrecut pe raza localităţii de frontieră Cheglevici, migranţii fiind prinşi la aproximativ 200 de metri de graniţa cu Ungaria.

Cei patru încă se aflau în taxiul pe care îl luaseră din Bucureşti, în momentul în care au fost prinşi de poliţiştii de frontieră.

În urma anchetei desfăşurate la faţa locului s-a stabilit că cei patru migranţi sunt din Sri Lanka, au între 21 şi 44 de ani, şi intenţionau să treacă pe jos frontiera în Ungaria pentru a ajunge, în cele din urmă, în Italia.

Cei patru migranţi sunt acuzaţi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi au fost conduşi la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Migranţi prinşi când fugeau din ţară, după ce au mers cu taxiul din Bucureşti până la graniţa cu Ungaria