Antena Meniu Search
x

Mihaela Adriana a fost filmată înainte să dispară. Fetiţa de 11 ani e căutată în Dâmboviţa, de 20 de ore (video)

Mihaela Adriana a fost filmată înainte să dispară. Fetiţa de 11 ani e căutată în Dâmboviţa, de 20 de ore. Mama fetei e disperată şi se teme că micuţa ei a fost răpită.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.09.2019, 10:32

Mihaela Adriana e dispărută Vezi și

Mihaela Adriana a fost filmată înainte să dispară. Fetiţa de 11 ani e căutată în Dâmboviţa, de 20 de ore. Mama fetei e disperată şi se teme că micuţa ei a fost răpită.

Este alertă în Dâmboviţa, după ce o fetiţă de 11 ani dintr-o comună din judeţ a fost dată dispărută seara trecută. Copila nu s-a mai întors acasă de la şcoală şi nimeni nu a reuşit să-i dea de urmă, deşi poliţiştii au desfăşurat ample căutări. 

În contextul tragediei de la Caracal, familia îşi face acum cele mai negre gânduri. Sunt convişi că cineva a răpit-o. Pe camerele de supraveghere, fetiţa a fost surprinsă la numai o sută de metri de casă, însă apoi a ieşit din raza de acoperire a sistemului video.

Un drum de jumătate de oră de mers pe jos. Atât avea de parcurs fetiţa de la şcoală până acasă, în Gura Şuţii. Mihaela ar fi trebuit să ajungă în jurul orei 17, iar mama spune că o aştepta la poartă.

Pe acelaşi subiect

"Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unei minore, de 11 ani, din localitatea Gura Suții, care astazi, 20 septembrie, nu a mai revenit la domiciliu. FIERARU MIHAELA-ADRIANA era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastra, o bluza cu maneca lunga de culoare gri, pantofi sport de culoare neagra cu rosu.

Semnalmente: 1,50 m înălțime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui, par lung, castaniu.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.", este comunicatul poliţiei.

Sâmbătă de dimineaţă zeci de poliţişti şi jandarmi au reluat căutările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mihaela Adriana a fost filmată înainte să dispară. Fetiţa de 11 ani e căutată în Dâmboviţa, de 20 de ore (video)