Antena Meniu Search
x

Mihaela Călin se întoarce la Observator: "Îmi e tare dor de munca mea, îmi e dor de colegi"

În luna iulie a acestui an, colega noastră Mihaela Călin a devenit mamă pentru prima dată, dând naştere unui băieţel perfect sănătos, Petru. Acum, după aproape cinci luni de pauză, frumoasa prezentatoare se întoarce la pupitrul ştirilor Observator.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.11.2019, 12:42

În luna iulie a acestui an, colega noastră Mihaela Călin a devenit mamă pentru prima dată, dând naştere unui băieţel perfect sănătos, Petru. Acum, după aproape cinci luni de pauză, frumoasa prezentatoare se întoarce la pupitrul ştirilor Observator.

De luni, 4 noiembrie, începând cu ora 16:00, Mihaela Călin va prezenta cele mai importante știri ale zilei, scrie fifistie.ro.

Anunţul revenirii a fost făcut şi de Mihaela, pe pagina de Facebook.

"Cele 5 luni de pauză de la Observator se apropie de final. Luna noiembrie înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu voi. De luni ne vedem la Observator, la ora 16! Până atunci însă, împărtășesc cu voi ce am făcut de când nu ne-am mai văzut și vi-l prezint pe băiețelul meu.

Petru a participat la prima lui ședință foto, ușoară și foarte frumoasă alături de persoane care au știut cum să îl facă să fie încântat de ce se întâmplă, deși nu prea înțelegea mare lucru", a scris Mihaela Călin.

"Îi mulţumesc lui Petru zi de zi"

Într-un interviu acordat fifistie.ro, Mihaela Călin a vorbit despre viața de mamă, dar şi despre planurile ei personale și profesionale. 

"Petru este chiar așa, o minune de băiețel. Este un copil bun, care mănâncă bine, doarme bine, râde mult și gângurește deja de ne umple casa de veselie", a mărturisit frumoasa pezentatoare.

În luna iulie a acestui an, colega noastră Mihaela Călin a devenit mamă pentru prima dată

Mihaela Călin spune că sarcina şi naşterea băieţelului ei i-au schimbat viaţa fundamental.

"Îți schimbă corpul într-un fel ireversibil, chiar dacă aparent după câteva luni revii la forma inițială. Copilul îți schimbă foarte mult mintea, prioritizarea lucrurilor", a spus Mihaela.

Mihaela Călin, din nou la pupitrul ştirilor Observator

De luni, 4 noiembrie, începând cu ora 16:00, Mihaela Călin revine la Observator. Prezentatoarea Antena 1 a mărturisit că îi este foarte dor de munca ei şi de colegi.

"Îmi e dor de colegi, îmi e dor de echipa mea, îmi e dor de desfășurătoare și public. Acum abia aștept să mă întorc iar la știri pentru ei", a declarat Mihaela Călin.

De luni, 4 noiembrie, începând cu ora 16:00, Mihaela Călin va prezenta cele mai importante știri ale zilei

În plus, colega noastră a anunţat că la Observator se pregătesc foarte multe schimbări.

"După niște ani buni, la Observator se va implementa un proiect complet nou, inovator, în care eu cred foarte mult și abia aștept să pun umărul la treabă", a dezvăluit prezentatoarea TV.

Restul interviului, pe fifistie.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mihaela Călin se întoarce la Observator: "Îmi e tare dor de munca mea, îmi e dor de colegi"