Antena Meniu Search
x

Mihaela, o tânără din Năvodari, căutată cu disperare după ce a dispărut de acasă

Mihaela Valentina, o tânără în vârstă de 25 de ani, din Năvodari, a fost dată în urmărire naţională de poliţişti, după ce a dispărut de acasă de mai bine de zece zile.

Mihaela Valentina Sofronie, tânăra din Năvodari dată dispărută de Poliţie
Mihaela Valentina Sofronie, tânăra din Năvodari dată dispărută de Poliţie - IPJ Constanta

Mihaela Valentina, o tânără în vârstă de 25 de ani, din Năvodari, a fost dată în urmărire naţională de poliţişti, după ce a dispărut de acasă de mai bine de zece zile.

Rudele Mihaelei au apelat la ajutorul Poliţiei pentru a o găsi, după ce fata a plecat de acasă, nu a mai revenit şi nu a mai dat niciun semn de viaţă.

'Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Mihaela Valentina Sofronie, în vârstă de 25 de ani, din orașul Năvodari. La data de 26 ianuarie, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent', se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Potrivit semnalmentelor oferite de rude, Mihaela are o înălţime de 1,75 metri, constituţie slabă, părul şaten, ochii căprui, tenul deschis şi faţa ovală.

Ultima dată când a fost văzută, Mihaela era îmbrăcată cu o geacă neagră, pantaloni tip jeans de culoare închisă, iar în picioare avea bocanci bleumarin.

'Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția orașului Năvodari sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005', se mai arată în comunicatul Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mihaela, o tânără din Năvodari, căutată cu disperare după ce a dispărut de acasă