Antena Meniu Search
x

Mii de ieşeni au stat la cozi zeci de minute pentru o porţie de fasole cu cârnaţi oferită de Primărie, de Ziua Naţională

Câteva mii de persoane au stat zeci de minute la coadă, pentru a primi o porţie de fasole cu cârnaţi, la Iaşi.

Sursă foto: News.ro

Câteva mii de persoane au stat zeci de minute la coadă, pentru a primi o porţie de fasole cu cârnaţi, la Iaşi. Mâncarea a fost împărţită gratis, de către reprezentanţii Primăriei, după ceremoniile organizate de Ziua Naţională a României.

Câţiva dintre ei au încercat chiar să intre peste rând sau să ia mai multe porţii de fasole. 

Imediat după ce s-au terminat manifestările oficiale de Ziua Naţională de la Iaşi, desfăşurate în faţa Prefecturii, oamenii au mers în faţa Palatului Culturii, unde primăria ieşeană a pregătit 5.000 de porţii de fasole cu cârnaţi, dar şi vin fiert.

Porţiile de mâncare au fost împărţite de către angajaţii Direcţiei de Asistenţă Comunală, instituţie aflată în subordinea Primăriei Iaşi. Au fost instalate garduri metalice şi a fost creat un culoar special, astfel încât să nu se creeze busculadă lângă oalele cu mâncare.

Primăria Iaşi oferă în fiecare an câteva mii de porţii de fasole cu cârnaţi oamenilor veniţi la festivităţile de Ziua Naţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Mii de ieşeni au stat la cozi zeci de minute pentru o porţie de fasole cu cârnaţi oferită de Primărie, de Ziua Naţională