Antena Meniu Search
x

Video Mii de români revin în ţară cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Topul ţărilor în care avem cea mai puternică diasporă

Vin sărbătorile și, odată cu ele, miile de români se întorc acasă de peste hotare pentru a petrece alături de familie. Potrivit unui studiu publicat de o cunoscută platformă de rezervări online, opt din zece români din diaspora şi-au planificat deja zborurile spre România.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 11.12.2023, 08:51

Vezi și

În medie 9 zile, atât vor petrece românii în sânul familiei cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Sunt momente de aglomeraţie la punctele de trecere a frontierelor pentru autorităţile din România. Cel mai aglomerat aeroport din ţară va fi Otopeni, urmat de aeroporturile din Iaşi, Cluj, Timişoara şi Suceava.

În topul ţărilor din care vin românii se află Italia, cu puţin peste 22%, urmată de Germania, Marea Britanie şi Belgia. La polul opus se află ţări precum Elveţia, Austria, Spania şi Danemarca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mii de români revin în ţară cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Topul ţărilor în care avem cea mai puternică diasporă