Antena Meniu Search
x

Un militar român a batjocorit o fetiță de 13 ani, într-o scară de bloc

Caz înfiorător în București. După poliţistul cu apucături bolnave, un militar a batjocorit o fetiţă de 13 ani, chiar în blocul în care locuieşte aceasta. Individul lucrează la unitatea din Clinceni şi are la activ şi două misiuni, în Afganistan.

de Redactia Observator

la 15.06.2019, 10:48

Vezi și

Caz înfiorător în București. După poliţistul cu apucături bolnave, un militar a batjocorit o fetiţă de 13 ani, chiar în blocul în care locuieşte aceasta. Individul lucrează la unitatea din Clinceni şi are la activ şi două misiuni, în Afganistan. Pentru că este cadru militar, individul va fi anchetat de către procurorii militari.

Incidentul a avut loc ieri, în jurul orelor 16.30, în sectorul patru al Capitalei. Din primele informații, se pare ca, individul a urmărit-o pe fetiţă şi a tras-o în scara unui bloc unde a încercat sa o dezbrace. Însă aceasta a început sa strige după ajutor, iar cineva a auzit-o și a sunat la 112. Iar în scurt timp, bărbatul a fost prins de poliţişti.

Individul a fost dus la audieri la biroul pentru agresiuni sexuale al Poliţiei Capitalei şi ar fi fost identificat şi de fetiţă ca unul dintre principalii agresori. Bărbatul de 38 de ani este caporal şi lucrează la paza unei unităţi militare din apropierea Bucureştiului.

În urmă cu mai bine de un an, în ianuarie 2018, Eugen Stan, polițist la Brigada Rutieră a Capitalei, a fost prins și, ulterior, arestat și condamnat, după ce a abuzat sexual mai mulți copii, dar și femei.

În urma acestui scandal, care a cutremurat Poliția Română, șeful IGPR a fost demis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un militar român a batjocorit o fetiță de 13 ani, într-o scară de bloc