Antena Meniu Search
x

Caporal cu 2 misiuni în Afganistan, audiat pentru abuzul unei fetiţe de 13 ani, în Bucureşti (Video exclusiv)

Un caporal de la baza Clinceni a fost ridicat de poliţişti şi dus la secţie pentru audieri, într-un caz de abuz asupra unei fetiţe de 13 ani, în Bucureşti. Bărbatul, care are 2 misiuni în Afganistan, are testarea psihologică la zi şi este necăsătorit.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.06.2019, 21:51

Caporal cu 2 misiuni în Afganistan, audiat pentru abuzul unei fetiţe de 13 ani, în Bucureşti (Video exclusiv) Vezi și

Un caporal de la baza Clinceni a fost ridicat de poliţişti şi dus la secţie pentru audieri, într-un caz de abuz asupra unei fetiţe de 13 ani, în Bucureşti.

Bărbatul, care are 2 misiuni în Afganistan, are testarea psihologică la zi şi este necăsătorit.

Caporal cu 2 misiuni în Afganistan, audiat pentru abuzul unei fetiţe de 13 ani, în Bucureşti

Poliţiştii informează că, prin apel 112, Secția 16 Poliție au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră de 13 ani a fost victima unei agresiuni de natură sexuală. În baza semnalmentelor furnizate, polițiștii au depistat și identificat un bărbat de 38 de ani, pe care l-au condus la sediul subunității.

Cercetările au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Având în vedere că bărbatul depistat este cadru militar, cercetările vor fi continuate împreună cu Parchetul Militar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Caporal cu 2 misiuni în Afganistan, audiat pentru abuzul unei fetiţe de 13 ani, în Bucureşti (Video exclusiv)