Antena Meniu Search
x

Militarul care şi-a ucis iubita în coaforul din Titu, dus în faţa judecătorilor. Florin Oprea a făcut primele declaraţii în faţa procurorilor (Video)

Militarul Florin Oprea, subofiţer MApN, care şi-a ucis iubita în coaforul din Titu, Dâmboviţa, a fost reținut pentru 24 de ore.

Militarul Florin Oprea, subofiţer MApN, care şi-a ucis iubita în coaforul din Titu, Dâmboviţa, a fost reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, Florin Oprea urmează să fie dus în fața judecătorilor de la Tribunalul Militar București, cu propunere de arestare preventivă.

Plutonierul Oprea Florin Victor a participat la o misiune externă în Afganistan, în 2012-2013

Militarul în vârstă de 35 de ani și-a petrecut noaptea în arestul poliției dâmbovițene, recunoscându-şi fapta şi spunându-le procurorilor că o regretă.

Florin Oprea este cercetat pentru omor calificat, după ce a infipit cuțitul de mai multe ori în iubita sa pe care o acuză de infidelitate. 

Marin Alexandra Elena lucra ca vânzătoare la un magazin de piese auto din localitate, muncitor necalificat

Scenele au avut loc în coaforul din orașul dâmbovițean Titu, acolo unde se afla Alexandra, femeia împreună cu care tânărul avea o fetiţă de 3 ani. Cei doi au format un cuplu mai mulți ani, însă se despărţise de puţin timp.

Alexandra avea 25 de ani

Martorii spun că Florin Oprea a lovit cu o cruzime ieșită din comun și doar faptul că la a cincea lovitură cuțitul s-a rupt în trupul tinerei, l-a determinat să se oprească și să fugă. 

Fata a fost dusă al spitalul din Titu, însă aici a decedat. 

Pentru crima comisă în coaforul din Titu, Dâmboviţa, Florin Oprea riscă închisoarea pe viață sau pedeapsa cu închisoarea între 15 și 25 de ani.

Oprea Florin și-a recunoscut fapta și le-a spus procurorilor că o regretă​

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Militarul care şi-a ucis iubita în coaforul din Titu, dus în faţa judecătorilor. Florin Oprea a făcut primele declaraţii în faţa procurorilor (Video)