Antena Meniu Search
x

Minivacanța de Revelion a debutat în aglomerație pe DN1

Vacanţa de Revelion a început pe DN1, un drum care devine infernal de sărbători. Şi nici acest an nu a fost o excepţie. În staţiunile de pe Valea Prahovei, timpii de aşteptare în trafic au atins recorduri neaşteptate.

Vezi și

Vacanţa de Revelion a început pe DN1, un drum care devine infernal de sărbători. Şi nici acest an nu a fost o excepţie. În staţiunile de pe Valea Prahovei, timpii de aşteptare în trafic au atins recorduri neaşteptate. Un kilometru a fost parcurs astăzi în 40 de minute. Două ore au făcut unii şoferi între Câmpina şi Comarnic, un drum de doar câţiva kilometri pe care, în mod obişnuit, îl parcurgi în 20 de minute. Fără ajutor, mulţi români prinşi în trafic au făcut haz de necaz şi au pornit Revelionul online pe reţelele de socializare.

Mii de şoferi au început vacanţa de Revelion pe cel mai aglomerat drum naţional din România. Ca de fiecare dată, răbdarea şi umorul îi salveează pe români.

DN1 este de la un an la altul un traseu pe care timpii de aşteptare, între staţiuni, bat record după record.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recordul zilei a fost consemnat şi în mesajele postate de şoferi pe reţelele de socializare. Un kilometru a fost parcurs şi în 40 de minute! Străinii care ne vizitează ţara spun că n-au mai văzut aşa ceva pe drumurile europene.

Probleme au fost şi pe sensul de mers spre Bucureşti. Din cauza unei avarii la o conductă care trece pe sub drumul naţional, în dreptul staţiunii Sinaia, traficul a fost deviat prin oraş.

În 24 de ore, într-o zi obişnuită, peste 20 mii de maşini traversează Valea Prahovei, pe ambele sensuri. Doar că astăzi un nou val de turişti a pornit spre staţiunile montane. În timpul zilei, drumul dintre Ploieşti şi Braşov a devenit un calvar. Nu s-a circulat cu viteze mai mari de 20-30 de kilometri pe oră.

În pauzele lungi şi dese, şoferii s-au plimbat printre maşini sau şi-au alungat nervii. prin muzică.

Distanţa dintre Câmpina şi Comarnic a fost parcursă în două ore, iar cea dintre Pârâul Rece şi Buşteni în trei!

Coloanele kilometrice de maşini, restricţiile de viteză, dar şi inconştienţa unor şoferi care fac depăşiri periculoase în zone unde acest lucru este interzis transformă DN1 în cea mai periculoasă rută. 1400 de poliţişti vor supraveghea în aceste zile drumurile aglomerate, de la sol şi din aer.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să folosească şi rutele care ocolesc Valea Prahovei. DN1A Ploieşti-Cheia-Săcele şi A3 Bucureşti- Ploieşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Minivacanța de Revelion a debutat în aglomerație pe DN1