Antena Meniu Search
x

Mircea Băsescu, implicat într-un accident rutier la Eforie Nord

Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost implicat într-un accident rutier, astăzi, pe DN 39, în apropiere de Eforie Nord.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 07.06.2019, 12:00

Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost implicat într-un accident rutier, astăzi, pe DN 39, în apropiere de Eforie Nord.

Potrivit primelor informaţii, Mircea Băsescu se afla la volanul unui autoturism de teren.

Conform reprezentanţilor IPJ Constanţa, un bărbat aflat la volanul unui autoturism a întors peste marcajul continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus.

Medicii Serviciului de Ambulanţă Constanţa au anunţat că două persoane au fost rănite în urma accidentului.

Pe acelaşi subiect

Astfel, o persoană a suferit un traumatism cranio-facial, iar cealaltă un traumatism cranio-facial şi un traumatism lombar.

Mircea Băsescu, implicat într-un accident în Eforie Nord

Ambele victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

"În data de 07.06.2019, ora 10:17, un bărbat de 66 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Eforie Nord către Agigea şi ajungând la sera de flori, a efectuat viraj la stânga pentru a întoarce peste marcajul dublu continuu şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de o femeie de 61 de ani. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducatoarei celui de-al doilea auto şi a pasagerului dreapta faţă din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 49 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", se arată într-o informare a Poliţiei Constanţa.

Astfel, cel care este vinovat de producerea accidentului este chiar Mircea Băsescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mircea Băsescu, implicat într-un accident rutier la Eforie Nord