Antena Meniu Search
x

Mirel, băiatul mort în groaznicul accident din Germania, abia se însurase. Părinţii cer ajutor să-l poată aduce şi îngropa acasă

Părinții lui Mirel Moroșanu, tânărul decedat în groaznicul accident din Germania, au făcut un apel public la toți cei care doresc să-i ajute.

Mirel, băiatul mort în groaznicul accident din Germania, abia se însurase. Părinţii cer ajutor să-l poată aduce şi îngropa acasă

Părinții lui Mirel Moroșanu, tânărul decedat în groaznicul accident din Germania, au făcut un apel public la toți cei care doresc să contribuie repatrierea fiulului lor. Acesta ar urma să fie înmormântat la Darabani.

Tânărul avea 21 de ani şi a murit într-un accident, în Germania.

Accidentul a avut loc miercuri noapte, pe autostrada A 9 între Nurnberg şi Fischbach. Şoferul, M.M. de numai 21 de ani din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, conducea o furgonetă înmatriculată în Olanda. 

La un moment dat tânărul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit direct într-un copac de la marginea şoselei. În urma impactului deosebit de violent, şoferul a rămas blocat în cabină.

La sosirea paramedicilor germani, şoferul botoşănean era deja decedat. Cel mai probabil a murit pe loc, în urma impactului. Tânărul era căsătorit de un an şi jumătate şi plecase în Germania pentru a câştiga bani pentru familie.

Cont lei: RO43RNCB0043072205750002. Cont euro: RO16RNCB0043072205750003. Cont usd: RO86RNCB0043072205750004. Conturile sunt deschise la banca BCR, pe numele Moroşanu Filica, mama lui Mirel Moroşanu . Se poate dona si personal familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Mirel, băiatul mort în groaznicul accident din Germania, abia se însurase. Părinţii cer ajutor să-l poată aduce şi îngropa acasă