Antena Meniu Search
x

Mirela este de negăsit de mai bine de 48 de ore. Fata de 9 ani a dispărut din Timişoara şi este căutată de poliţie

O fată de 9 ani a fost dată dispărută şi este căutată cu disperare de părinţi şi Poliţie. Mirela Szucs este de negăsit de mai bine de 48 de ore.

Mirela Szucs a dispărut din Timişoara
Mirela Szucs este de negăsit de mai bine de 48 de ore. Fata de 9 ani a dispărut din Timişoara şi este căutată de poliţie - Politia Romana

O fată de 9 ani a fost dată dispărută şi este căutată cu disperare de părinţi şi Poliţie. Mirela Szucs este de negăsit de mai bine de 48 de ore.

Poliţiştii din Timişoara cer ajutorul oamenilor pentru găsirea unei minore care, la data de 26 august 2019, a plecat dintr-un parc într-o direcţie necunoscută şi şi nu a mai revenit până în prezent.

"La data de 27 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, de 9 ani, din municipiul Timișoara. La data de 26 august a.c., Szucs Mirela ar fi plecat din zona parcului Bucovina din municipiul Timişoara, iar până în prezent nu a mai revenit", transmite Poliţia Română într-un comunicat.

Mirela Szucs a dispărut de mai bine de 48 de ore

Mirela Szucs are următoarele semnalmente:

- înălțime 1.28 m

- aproximativ 24 kg

- păr șaten, drept, de lungime mijlocie

- faţă ovală și ochii căprui.

La data dispariției, minora purta rochie de culoare albastră, colanți negri cu motive florale și șlapi de culoare albastră.

Fetiţa are ca și semne particulare pete pe față, sub ochiul stâng și în jurul gurii.

Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea copilei sunt rugați să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție, mai transmis poliţiştii din Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Mirela este de negăsit de mai bine de 48 de ore. Fata de 9 ani a dispărut din Timişoara şi este căutată de poliţie