Antena Meniu Search
x

Căutări disperate ale scafandrilor din Neamţ, pentru a găsi un bărbat, în canalul râului Bistriţa. Oamenii spun că şi-ar fi pus capăt zilelor

Misiune dificilă pentru pompierii din Neamţ. Au căutat ore bune, chiar şi după lăsarea întunericului, trupul unui bărbat, în canalul râului Bistriţa.

Vezi și

Misiune dificilă pentru pompierii din Neamţ. Au căutat ore bune, chiar şi după lăsarea întunericului, trupul unui bărbat, în canalul râului Bistriţa. Localnicii spun că omul s-ar fi aruncat singur în apă, de pe un pod, însă poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru moarte suspectă, pentru a verifica toate ipotezele. 

Chiar şi pe întuneric, pompierii din Neamţ au încercat să-l găsescă pe bărbatul în vârstă de 43 de ani. Acesta ar fi căzut în apa adâncă, de pe o pasarelă pietonală. Oamenii spun că bărbatul părea foarte supărat şi de aceea cred că a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa. 

La operaţiune nu au putut participa şi scafandrii, deoarece scufundările nu se puteau face în siguranţă. Din cauza hidrocentralei din apropiere, viteza de curgere a apei în canal este foarte mare. Aşa că pompierii militari au continuat căutările doar cu o barcă motorizată și căngile. 

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru moarte suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Căutări disperate ale scafandrilor din Neamţ, pentru a găsi un bărbat, în canalul râului Bistriţa. Oamenii spun că şi-ar fi pus capăt zilelor