Antena Meniu Search
x

Fără MIG-uri, misiunea de Poliţie Aeriană în România, asigurată doar de partenerii străini

Situaţie fără precedent pentru România. Poliţia Aeriană este acum asigurată de partenerii străini. După tragedia aviatică de la baza Borcea, toate aeronavele MIG 21 Lancer au fost retrase pentru verificări. Experţii în securitate spun că situaţia este gravă.

Vezi și

Situaţie fără precedent pentru România. Poliţia Aeriană este acum asigurată de partenerii străini. După tragedia aviatică de la baza Borcea, toate aeronavele MIG 21 Lancer au fost retrase pentru verificări. Experţii în securitate spun că situaţia este gravă. Sunt ameninţări dese, iar spaţiul aerian românesc trebuie permanent monitorizat.

Chiar Ministrul Apărării spune că se întâmplă des ca aparate de zbor să intre în mod ilegal pe teritoriul ţării noastre. 

"Sunt frecvente aceste intrări în spaţiul aerian român din partea unor aparate de zbor ale Federaţiei Ruse. Am pierdut unul dintre cei mai buni piloţi ai aviaţiei Române. Conform procedurilor, pe timpul investigaţiei, aparatele MIG rămân la sol. În momentul de faţă Poliţia Aeriană o realizează partenerii noştri britanici, aflaţi la Mihail Kogălniceanu", declară Ministrul Apărării, Mihai Fifor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fără MIG-uri, misiunea de Poliţie Aeriană în România, asigurată doar de partenerii străini