Antena Meniu Search
x

Misterul unui GURU! Nu se ştie dacă e viu sau mort. Acum e ţinut la frigider!

Un caz şocant a ÎNGROZIT întreaga lume. Adepţii spun că e într-o stare meditativă profundă. Familia spune că e mort!

 Un caz şocant a ÎNGROZIT întreaga lume. Adepţii spun că e într-o stare meditativă profundă. Familia spune că e mort!

Este vorba despre Shri Ashutosh Maharaj, un lider spiritual indian al cărui trup, este ţinut într-un frigider de către adepţii săi, care susţin că meditatorii se duc deseori în Himalaya pentru a intra în meditaţie profundă şi stau timp de ani de zile, în frig.

Pe site-ul grupului scrie: "Sanctitatea Shri Ashutosh Maharaj Ji este în stare de meditaţie profundă (samadhi) din 29 ianuarie 2014". Iniţial, poliţia nu a fost de aceeaşi părere şi l-a declarat mort. Ulterior autorităţile şi-au retras declaraţia după ce o instanţă a decis ca este o chestiune spirituală.

Pe de altă parte, fiul liderului de vârstă mijlocie susţine că aderenţii săi doresc să menţină controlul asupra averii lui Maharaj, estimată la aproximativ 160 milioane dolari.

Unul dintre ajutoarele lui Maharaj, care şi-a păstrat anonimatul, a declarat pentru The Telegraph: "Maharaj este în meditaţie profundă. El a petrecut mulţi ani meditând la temperaturi sub zero grade în Himalaya, nu este nimic neobişnuit în asta. El va reveni la viaţă şi ne vom asigura că până atunci vom păstra corpul său în condiţie bună".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Misterul unui GURU! Nu se ştie dacă e viu sau mort. Acum e ţinut la frigider!