Antena Meniu Search
x

Video Moarte cumplită în centrul istoric din Oradea. Un bărbat a murit carbonizat într-un gang dintre blocuri

Moarte cumplită pentru un bărbat, aseară, în centrul istoric al municipiului Oradea. Omul, se pare, persoană fără adăpost, a ars de viu. Un martor l-a văzut în flăcări şi a sunat la 112. Iar, pompierii, ajunşi imediat la faţa locului, au stins focul, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. Criminaliştii încearcă acum să afle identitatea bărbatului, dar şi circumstanțele în care s-a produs decesul. 

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 07:39

Vezi și

Apelul la 112 a venit în jurul orei 18.30. Şi anunţa faptul că, într-un gang dintre blocuri, în care se află şi mai multe garaje, a văzut o persoană cuprinsă de flăcări.

Maior Horia Cheregi, ISU Crișana-Bihor: Am fost solicitaţi pentru a interveni la un incendiu produs la o presupusă baracă din gangul unui bloc. În momentul sosirii la faţa locului, s-a constatat că o persoană era în flăcări. 

Medicii legişti vor stabili dacă bărbatul a fost incendiat intenționat

Pompierii au stins rapid focul, însă, din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată. Cum moartea bărbatului e considerată suspectă, cadavrul a fost dus la IML pentru necropsie. Medicii legişti vor stabili dacă victima a fost incendiată intenționat, dacă s-a folosit combustibil sau dacă a fost vorba de un accident. Mai ales că zona este cunoscută ca fiind una frecventată de persoane fără adăpost.

Martor: Pe timp de zi, când vin la piaţă, îi văd în zona acestui copac. Sunt vreo 2-3, aşa. Mai beau, mai mănâncă, se mai întind pe jos. Şi în zona aceasta de parcare, într-adevăr. Seara nu au unde să se adăpostească şi cred că poate mai dorm.

Criminaliştii fac cercetări pentru identificarea bărbatului și stabilirea circumstanţelor în care a decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Moarte cumplită în centrul istoric din Oradea. Un bărbat a murit carbonizat într-un gang dintre blocuri