Antena Meniu Search
x

MOARTE CUMPLITĂ pentru un fost profesor de sport din Vrancea! Bărbatul a fost găsit CARBONIZAT la marginea unei păduri

Tragedie într-o comună din Vrancea! Ieri, pompierii care un intervenit pentru stingerea unui incendiu la marginea unei păduri din localitatea Valea Sării au descoperit cadavrul carbonizat al unui bărbat.

Tragedie într-o comună din Vrancea! Ieri, pompierii care un intervenit pentru stingerea unui incendiu la marginea unei păduri din localitatea Valea Sării au descoperit cadavrul carbonizat al unui bărbat.

Primarul din Valea Sării, Valentin Marcu, a declarat pentru presa locală că victima este un localnic în vârstă de 83 ani, fost profesor de sport. 

„Bătrânul este din satul Colacu, în vârstă de 83 ani și a fost profesor de sport. Avea o proprietate cu fâneață în zona limitrofă cu pădurea, unde a izbucnit incendiul. Știu că dimineață a plecat să curețe terenul de crengi și resturi vegetale. Nu pot să știu sigur și nu sunt eu în măsură să-mi dau cu părerea, dar noi, cei de aici, credem că s-a chinuit să stingă focul, fumul l-a înecat, a amețit și a căzut. Este doar o supoziție, așteptăm să vedem ce spun polițiștii și ce va dovedi autopsia”, a spus edilul. 

Pompierii s-au chinuit mai bine de cinci ore să stingă incendiul. 

„La data de 3 aprilie a.c., pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată și litieră în comuna Valea Sării. Incendiul se manifesta pe o suprafață de circa 3 ha. La locul intervenției s-au deplasat Serviciul de pompieri Vidra și Detașamentul de pompieri Focșani cu o autospecială cu apă și spumă, două autospeciale de primă intervenție și comandă și o autoșenilată. De asemenea, au intervenit SVSU și Ocolul Silvic”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » MOARTE CUMPLITĂ pentru un fost profesor de sport din Vrancea! Bărbatul a fost găsit CARBONIZAT la marginea unei păduri