Antena Meniu Search
x

Video Moarte misterioasă în Bucureşti: o femeie de 46 de ani a căzut de la etajul 11. De ce cred poliţiştii că e vorba despre o sinucidere

Moarte misterioasă în Sectorul 2 din Bucureşti. O femeie în vârstă de 46 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 11. Pentru că a lăsat un bilet de adio, anchetatorii cred că s-a sincis. Poliţiştii şi medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic să o salveze.

de Redactia Observator

la 05.03.2023, 20:33

Vezi și

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au fost sesizați duminică, prin apel la 112, cu privire la faptul că o femeie de 46 de ani ar fi căzut de la etajul 11 al blocului în care locuia din Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul femeii.

Trupul victimei va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Moarte misterioasă în Bucureşti: o femeie de 46 de ani a căzut de la etajul 11. De ce cred poliţiştii că e vorba despre o sinucidere