Antena Meniu Search
x

Mobilizare impresionantă a românilor pentru salvarea Roxanei, o tânără mămică din Vrancea care s-a sacrificat pentru fetiţa ei

Zeci de oameni s-au mobilizat pe internet să o ajute pe Roxana, tânăra din Vrancea care s-a sacrificat pentru a o naşte cu bine pe fetiţa ei Maya. 

Zeci de oameni s-au mobilizat pe internet să o ajute pe Roxana, tânăra din Vrancea care s-a sacrificat pentru a o naşte cu bine pe fetiţa ei Maya. 

Roxana, în vârstă de 26 de ani, a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată.

Nu a renunţat la sarcină, pentru a-şi îngriji mai întai de toate sănătatea, ci a ales să îşi aducă pe lume copila, chiar dacă asta a însemnat să îşi pună în pericol propria viaţă. 

"Pentru a supravieţui a trebuit ca Maya sa vina pe lume prematur iar mamei sa i se amputeze piciorul. Roxana a vazut-o pe Maya doar la nastere cateva secunde, urmand ca ea sa fie ținută la incubator iar Roxana trimisa la alt spital pentru amputarea piciorului", au scris prietenii şi familia fetei, într-un apel publicat pe Facebook. 

Povestea nu s-a terminat aici pentru că boala a revenit şi mai agresivă, iar astăzi, tanăra mămică are nevoie de ajutor pentru înfrunta boala. La fiecare 21 de zile, femeia trebuie să facă o cură de medicamente, însă fiecare intervenţie costă 3500 de euro. 

Depăşiţi de costuri, familia şi prietenii au făcut un apel public de ajutor.

Dacă doriţi să o ajutaţi pe Roxana, s-au deschis două conturi:

Cont în lei: RO16RZBR0000060012330648 Raiffeisen Bank titular Dragomir Alin Cristian

Cont în Euro: RO52BRDE140SV54723271400 BRD titular Dragomir Monica Diana

De asemenea, tot pe Facebook, a fost creat grupul "Împreună pentru Roxana".

Aici, cei care vor să dea o mână de ajutor îşi licitează lucrurile, banii obţinuţi din vânzare ajungând în contul lui Alin Cristian Dragomir, soţul Roxanei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mobilizare impresionantă a românilor pentru salvarea Roxanei, o tânără mămică din Vrancea care s-a sacrificat pentru fetiţa ei