Moldovean cu două paşapoarte false în şosete, prins în Vama Oancea

De Cristian Ionescu.
Publicat: 07.04.2021, 10:50.
Actualizat: 07.04.2021, 10:58

Un tânăr din Republica Moldova a încercat să treacă prin Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, cu paşapoarte false ascunse în şosete. Evident, vameşilor nu le-a fost foarte greu să-l prindă.

Un moldovean cu paşapoarte false în şosete a fost prins de vameşi

IPTF Iaşi - Vama Oancea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea informează că efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean moldovean care avea ascunse pe gambe două paşapoarte biometrice cu însemnele autorităților din Republica Moldova, care s-au dovedit a fi false.

Paşapoarte false în şosete

I.T.P.F. Iaşi: "În data de 06 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova, cetățeanul moldovean P.V., în vârstă de 37 de ani. Deoarece colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar deține documente false, a fost efectuat un control amănunțit, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse pe gambele persoanei, două paşapoarte biometrice cu însemnele autorităților din Republica Moldova. În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că documentele în cauză nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind false"

Citește și:

Tânărul a declarat că a fost contactat de un cetăţean din R.Moldova, cu care i-a înmânat documentele şi trebuia să le transporte în Turcia unde urma să le predea unei persoane. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.