Antena Meniu Search
x

Video Momente de groază pentru o femeie din Suceava: cinci bărbaţi au intrat peste ea, înarmaţi cu bâte şi coase. Unul dintre ei e fostul iubit

Ni s-a întâmplat, poate, multora să spunem că "ne-am despărţit urât" de un fost partener. Dar ce a păţit o femeie din Suceava este halucinant. Cinci bărbaţi  - inclusiv fostul ei iubit - înarmaţi cu bâte şi coase i-au intrat în curte, au ameninţat-o cu bătaia şi au spart geamurile casei. Indivizii au fost puşi sub control judiciar.

de Redactia Observator

la 12.06.2022, 19:19

Vezi și

A fost haos în curtea unei femei din Şcheia. Cei cinci indivizi au tăbărât cu bâte şi coase. Femeia s-a uitat îngrozită cum i-au spart geamurile casei. Au şi ameninţat-o cu bătaia. Totul ar fi pornit din dorinţa de răzbunare a unuia dintre agresori. "Fostul concubin al femeii a fost cel care, împreună cu alţi prieteni, a pătruns în curtea femeii, a adresat ameninţări cu acte de violenţă acesteia şi, de asemenea, a distrus două ferestre ale locuinţei", a declarat Ionuț Epureanu, IPJ Suceava.

În urma incidentului, cei cinci agresori, cu vârste cuprinse între 17 şi 42 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. "Sunt continuate cercetările în cadrul dosarului penal întocmit, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu şi ameninţare", a declarat Ionuț Epureanu, IPJ Suceava. În plus, poliţiştii i-au recomandat femeii să ceară un ordin de protecţie împotriva fostului ei concubin, însă aceasta a refuzat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momente de groază pentru o femeie din Suceava: cinci bărbaţi au intrat peste ea, înarmaţi cu bâte şi coase. Unul dintre ei e fostul iubit