Antena Meniu Search
x

Video Momente dramatice în timpul incendiului de la fabrica de mezeluri din Mizil. Mai multe butelii riscau oricând să explodeze

Doi pompieri au fost răniţi cînd încercau să stingă incendiul de la hala unei fabrici de mezeluri din Mizil. Alarma s-a dat în jurul orei două dimineaţa, iar salvatorii au intervenit cu zece autospeciale. Flăcările s-au extins rapid în cei zece mii de metri patraţi ai clădirii care adăpostea un depozit, dar şi mai multe birouri. 

de Redactia Observator

la 14.04.2022, 10:24

Vezi și

Flăcările uriaşe fac munca pompierilor extrem de dificilă. Mai bine de 7000 de metri patrati sunt cuprinşi de foc. Cei aproximativ 15 angajaţi care lucrau în tura de noapte au reuşit să fugă la timp. Însă doi pompieri, de 40 si 42 de ani, primii ajunşi la locul intervenţiei, au fost surprinşi de suflul unei explozii.

Lt. Col. Alexandru Muscalu, ISU Prahova: Doi pompieri răniţi. Într-adevăr unul mai puţin grav, unul ceva mai grav, cu arsuri de gradul II la nivelul feţei şi membrelor superioare. Au încercat să intre în interiorul halei de unde ieşea foarte mult fum, iar în momentul în care au intrat s-a produs o explozie. 

Citește și: Alimentul care poate fi cauza stării de oboseală. Ce a dezvăluit un nou studiu

În fabrică se aflau mai multe butelii încărcate cu azot, care riscau oricând să explodeze

Pe acelaşi subiect

Lt. Col. Alexandru Muscalu, ISU Prahova: Au fost scoase în prima fază a intervenţiei, însă au mai fost bubuituri destul de multe şi destul de violente.

De sus se vede adevărata amploare a dezastrului, după ce flăcările au transformat totul în scrum. 

Lt. Col. Alexandru Muscalu, ISU Prahova: Din păcate sursele de apă nu au fost generoase cu noi la locul intervenţiei, a trebuit să facem transfer de apă din Mizil.

Nu se ştie deocamdată de la ce a pornit incendiul. Cert este că pentru multă vreme fabrica nu îşi va mai putea continua activitatea. Mai mulţi angajaţi au fost chemaţi încă de la izbucnirea incendiului, pentru a încerca să mai salveze ce se mai putea din calea flăcărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momente dramatice în timpul incendiului de la fabrica de mezeluri din Mizil. Mai multe butelii riscau oricând să explodeze