Momentul când e capturat tatăl din Cluj care și-a ucis băiețelul de opt ani (video)

De Cosmin Stăniloiu.
Publicat: 28.07.2020, 23:35.
Actualizat: 28.07.2020, 23:41

Momentul când e capturat tatăl din Cluj care și-a ucis băiețelul de opt ani a fost filmat. Oamenii au privit îngroziți cum bărbatul a fost țintuit la pământ și dezarmat de cuțitul pe care-l avea și pe care a vrut să-l folosească și să se omoare.

Crima

Tatăl criminal a fost prins

Captură video

Tatăl care și-a ucis băiețelul de 8 ani, la Cluj, a încercat apoi să se omoare, dar n-a avut curaj. El a fost prins marți seara, la aproape 12 ore după ce trupul băiețelului a fost găsit în mașina bărbatului, abandonată la marginea șoselei.

Bărbatul a fost capturat în satul Filea de Jos, la aproximativ 3 km. de locul unde abandonase mașina în care, pe bancheta din spate, era fiul lui mort. În Filea de Jos primul care l-a zărit a fost un copil, care a alertat polițiștii prezenți în număr impresionant în comună. În momentul când i-a văzut pe polițiști, bărbatul a încercat să își ia viața, cu un cuțit pe care-l avea asupra lui, cel mai probabil același cu care și-a ucis fiul.

Citește și:

El s-a înjunghiat de trei ori în stern, una singură dintre răni fiind mai adâncă. Preluat de o ambulanță, bărbatul a fost audiat preliminar chiar în drum spre spital și surse din anchetă au dezvăluit că i-a spus procurorului că a vrut să se omoare, dar n-a avut curaj. Înainte de a fi capturat, a încercat să-și taie și venele.

Vă reamintim, Takacs Gyorgy, băiețelul de 8 ani dat dispărut în Cluj de mama lui, în urmă cu trei zile, a fost găsit mort. Trupul micuțului era pe bancheta din spate a maşinii tatălului lui, în zona localităţii Lita.

Poliția a fost sesizată de mama băiatului, după ce femeia nu a mai putut lua legătura cu fiul ei încă de sâmbătă seara, când ar fi trebuit să îl recupereze de la tatăl său. Părinții lui Takacs Gyorgy sunt divorțați de un an, iar copilul era crescut de mamă, însă mergea periodic la tatăl sau, în Ungaria.

Copilul era la tată de la începutul lunii, iar sâmbătă seara, când l-a cerut înapoi, tatal i-a spus mamei că este mult prea târziu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.