Antena Meniu Search
x

Momentul capturării criminalului din Făget. Boldea i-a avertizat pe polițiști că "vor păți rău" dacă îl agresează (Video)

Momentul capturării lui Ionel Boldea, criminalul periculos care a semănat teroare în Făget şi Temereşti, judeţul Timiş, a fost filmat. Individul a fost prins noaptea trecută, la un filtru al poliției, în localitatea Bichigi, la câteva sute de metri de locuința sa.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.07.2019, 08:22

A fost prins criminalul din Făget. Ionel Boldea le-a spus poliţiştilor că a omorât la ordinul unei icoane
Momentul capturării criminalului din Făget. I-a avertizat pe polițiști că dacă îl agresează "vor păți rău" - Observator.tv

Momentul capturării lui Ionel Boldea, criminalul periculos care a semănat teroare în Făget şi Temereşti, judeţul Timiş, a fost filmat. Individul a fost prins noaptea trecută, la un filtru al poliției, în localitatea Bichigi, la câteva sute de metri de locuința sa.

Totul a început ieri dimineaţă când a înjunghiat doi soţi care făceau jogging în parc, în Făget. Bărbatul a murit, iar soţia lui este în comă. Atacurile au continuat apoi în localitatea Temereşti, cu poliţiştii pe urme.

Ionel Boldea a fost prins la mai puțin de 24 de ore de la atacuri, noaptea trecută, în jurul orei 2.30, de către un echipaj al Poliției de Frontieră, în localitatea Bighici, aproape de locuința sa.

Individul de 33 de ani, care a ucis un om şi a rănit alţi cinci în mai puţin de o oră, era într-o maşină. Polițiștii aflați în filtru au observat că se apropie un Volkswagen Golf cu farurile stinse și i-au făcut semn să oprească. Când vehiculul a oprit, agenţii l-au imobilizat pe bărbatul care nu a opus rezistență. 

Pe acelaşi subiect

Momentul capturării criminalului Ionel Boldea a fost filmat. Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Criminalul din Făget, declaraţii aiuritoare după capturare

"Am niște bani în buzunarul din spate. Eu vreau să vă fac munca cât mai ușoară. Dacă știți ce se întâmplă în lumea asta", le-a spus Boldea polițiștilor. 

Când a fost întrebat de ce a comis asasisatul, a spus "din cauza unei icoane dintr-o cameră. Mă duceam acasă să fac un duș. Am stat până acum într-un pom. Mașina este a lui Ionuț, a unui prieten care a lăsat-o la Povergia, care e la pescuit fraudulos. Icoana de argint  m-a scos afară din casă la 6 dimineața și m-a făcut să fac unele lucruri, să am o forță inumană. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei, am spart capul unui om".

"Acum merg la pușcărie 10 ani. Când fugeam după icoană, icoana efectiv m-a luat după ea", a continuat bărbatul, care a fost reținut și dus la audieri.

Criminalul din Făget Ionel Boldea a fost căutat în toată zona Făgetului după ce, miercuri dimineață, a bătut cu bestialitate mai multe persoane din Făget și Temerești, iar pe una a lovit-o cu mașina. 

Primele victime ale tânărului au fost doi soți atacați în Făget. Bărbatul și-a pierdut viața, iar femeia este în stare critică la secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Momentul capturării criminalului din Făget. Boldea i-a avertizat pe polițiști că "vor păți rău" dacă îl agresează (Video)