Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care doi bărbaţi şi o femeie îşi împart pumni şi picioare în plină stradă, la Suceava. Scenele şocante, sub ochii unui poliţist local

Scene şocante în zona centrală a municipiului Suceava. Doi bărbaţi şi o femeie s-au bătut în plină stradă. Culmea, chiar în apropierea sediului Poliţiei Locale. 

de Redactia Observator

la 26.04.2023, 08:20

Vezi și

Pe imagini se observă cum o femeie este agresată şi trântită la pământ de un individ, de faţă cu un poliţist local. Femeia pune apoi mâna pe o bâtă găsită pe jos şi ripostează. Imediat, în apărarea ei intervine un alt bărbat, iar cei doi indivizi apucă să-şi împartă pumni și picioare până să intervină poliţiştii să-i despartă. 

Toţi cei trei implicaţi sunt din comuna Pătrăuţi. Aveau un conflict mai vechi care a reizbucnit când s-au întâlnit întâmplător în centrul Sucevei. Fiecare dintre ei a fost amendat cu 500 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Momentul în care doi bărbaţi şi o femeie îşi împart pumni şi picioare în plină stradă, la Suceava. Scenele şocante, sub ochii unui poliţist local