Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care două adolescente din Cluj sunt accidentate pe trecerea de pietoni de un șofer neatent

Două adolescente, de 15 și respectiv 16 ani, au fost lovite de o mașină, în timp ce traversau regulamentar pe trecerea de pietoni. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere.

de Redactia Observator

la 15.03.2021 , 21:41

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Potrivit martorilor, șoferul nu a fost atent la semafor și a trecut pe roșu, moment în care le-a lovit pe cele două fete care traversau regulamentar. Victimele au fost transportate la spital. 

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei orei 17. De cum au pășit pe trecere, șoferul de 37 de ani, care nu era atent la condus, le-a izbit în plin. Ambele victime au fost transportate la spital, starea uneia dintre ele fiind destul de gravă.

Pompierii le-au descoperit pe tinere, la locul accidentului, cu suspiciuni de fracturi și plagă cu un traumatism la nivelul capului.

Vezi și

„Au intervenit o autospecială și două echipaje SMURD pentru a acorda primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență pentru două tinere implicate într-un eveniment rutier pe strada Bună Ziua din municipiul Cluj-Napoca.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Momentul în care două adolescente din Cluj sunt accidentate pe trecerea de pietoni de un șofer neatent