Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care femeia care s-ar fi aruncat de la etajul 5 cade peste femeia aflată pe trotuar, în București, a fost filmat

Momentul teribil în care femeia care s-a prăbușit de la etajul 5 al unui bloc din București cade peste o altă femeie care mergea pe trotuar a fost filmat de o cameră de supraveghere. În urma impactului, ambele femei au fost rănite și transportate de urgență la spital. Femeia de 60 de ani peste care a căzut cealaltă femeie, în vârstă de 43 de ani, este în stare gravă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.10.2023, 23:14

Vezi și

O femeie în vârstă de 60 de ani a fost grav rănită, după ce o altă femeie de 43 de ani a căzut peste ea, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc, pe Bd. Unirii din Capitală. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale altor persoane, care se aflau în zonă și care au sunat după ajutor la 112.

Femeia de 43 de ani ar fi încercat să se sinucidă

Din primele verificări ale polițiștilor, s-a constatat că femeia care s-a prăbușit în gol de la balcon ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Ea ar fi angajata firmei care funcționează la etajul 5, de profesie contabilă. Aceasta, cât și femeia de 60 de ani peste care a căzut, au fost rănite în urma impactului, fiind găsite de echipajele medicale în stare conștientă. 

Au fost preluate de ambulanțe şi transportate de urgenţă la spital. 

Femeia de 60 de ani este în stare gravă. 

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Bogdan Dinu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Momentul în care femeia care s-ar fi aruncat de la etajul 5 cade peste femeia aflată pe trotuar, în București, a fost filmat