Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care mai mulţi bărbaţi îşi împart pumni şi picioare pe o alee din Eforie. N-au ţinut cont de copiii din jur

O vacanţă de Rusalii presărată, din păcate, de violenţe. Scandal de proporţii a fost şi pe o alee din staţiunea Eforie Nord. Mai mulţi indivizi s-au luat la bătaie în plină stradă, fără să ţină cont nici aici că pe alei erau şi copii. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 24.06.2024 , 13:18

Patru bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare, de faţă cu zeci de turişti, inclusiv mame cu copii mici. Trei dintre indivizi au fost duşi la spital, dar au plecat înainte să fie consultaţi de medici. Poliţia a deschis acum o anchetă. 

Întreaga scenă violentă a avut loc ieri la ora 18:30 pe faleza din Eforie Nord. Era foarte aglomerat pentru că oamenii se retraseseră de pe nisip în această zonă, plaja este foarte aproape, la 2 paşi. Bărbaţii s-au luat la bătaie în urma conflict spontan, spun poliţiştii. Important de menţionat este că pe imaginile surprinse de un martor se poate observa cum bărbaţii îşi împart pumni şi picioare, dar la un moment dat se lovesc şi cu obiectele dintr-un restaurant.

Au refuzat să fie consultaţi

Vezi și

Au ajuns la spital, dar au refuzat să fie examinaţi de către medici şi au părăsit ulterior Untatea de Primiri Urgenţe. Până în acest moment nicio persoană nu a depus plângere. Oamenii legii continuă totuşi cercetările şi vor să afle de la ce a izbucnit acest scandal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » Momentul în care mai mulţi bărbaţi îşi împart pumni şi picioare pe o alee din Eforie. N-au ţinut cont de copiii din jur