Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care o șoferiță băută face ravagii cu mașina, într-o parcare din Ploiești

O şoferiţă băută, în vârstă de 27 de ani, a provocat un accident în lanţ, seara trecută, în Ploieşti. S-a întâmplat la intersecția străzii Târgovişte cu strada Cantacuzino, în accident fiind implicate cinci maşini.

de Veronica Micu

la 10.04.2021 , 12:13

Conform IPJ Prahova, tânăra ar fi vrut să evite impactul cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani și a intrat în trei mașini parcate:

"Aseară, în jurul orei 22:30, în  Ploieşti, la intersecția străzii Târgovişte cu strada Cantacuzino a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 5 autoturisme. O  conducătoare auto în vârstă de 27 de ani ar fi vrut să evite impactul cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, aceasta acroşând  3 autoturisme parcate. Rezultatul testării cu aparatul etilotest, pozitiv în cazul conducătoarei auto ( 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat). Nicio persoană nu a fost transportată la spital".

Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Articolul continuă după reclamă

Momentul în care șoferița se suie cu mașina pe un alt autoturism a fost filmat. Imaginile au fost publicate de Ziarul Incomod.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, nicio persoană nu a fost transportată la spital.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Momentul în care o șoferiță băută face ravagii cu mașina, într-o parcare din Ploiești