Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un bărbat cade secerat la pământ după ce este lovit în cap cu un ciocan, la o nuntă din Teleorman. Acum se zbate între viaţă şi moarte

Scandal încheiat la spital la o nuntă din comuna Frumoasa, din Teleorman! Un bărbat de 39 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit în cap cu un ciocan, chiar de unul dintre petrecăreţi. 
Vă avertizăm, urmează detalii si imagini care va pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 12.09.2023, 09:25

Vezi și

În filmarea surprinsă de o cameră de supraveghere se vede cum agresorul se îndreaptă hotărât spre celălalt invitat şi îl loveşte puternic de la spate cu ciocanul. Victima se prăbuşeşte la pământ într-o baltă de sânge, iar cei din jur încearcă să îl oprească pe bărbat, care pare în continuare recalcitrant.

Victima a fost transportată la un spital din Capitală, în stare gravă, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire. Se pare că, între cei doi ar fi existat un conflict chiar înainte de incident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul în care un bărbat cade secerat la pământ după ce este lovit în cap cu un ciocan, la o nuntă din Teleorman. Acum se zbate între viaţă şi moarte