Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un bărbat este trântit la pământ de un bou, la un festival de tradiţie din Cluj - VIDEO

Participanţii la un festival de tradiţie care are loc în fiecare an într-o localitate de lângă Dej au fost la un pas de tragedie duminică după-amiaza, după ce un bou a luat-o la goană prin mulţime şi a trântit la pământ un bărbat.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 12.06.2022, 19:55

Vezi și

S-a întâmplat în localitatea culjeană Mănăstirea, acolo unde a fost organizat, după doi ani de pauză, festivalul "Împănatul Boului". Un bărbat a fost lovit în plin în timp ce participa la evenimentul organizat cu ocazia Rusalilor.

Conform tradiţiei, imediat dupa slujba de la biseriă, băieţii din sat împodobesc un bou pe care mai apoi îl scot pe străzile localităţii, unde fetele nemaritate, îmbrăcate în costum popular, trebuie să îl prindă de coarne.

În acest an, animalul a fost unul mai agitat, lucru simţit şi de un sătean care a încercat să îl oprească, înainte ca acesta să ajungă la fete. Bărbatul a fost trântit la pământ, dar a scăpat teafăr, astfel că sărbătoarea a putut continua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Momentul în care un bărbat este trântit la pământ de un bou, la un festival de tradiţie din Cluj - VIDEO