Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un BMW nou-nouţ al Poliţiei derapează la Arcul de Triumf, în timpul misiunii. Imaginile de infarct, filmate de o cameră de bord

Noile autospeciale din flota de lux a Poliţiei sunt greu de controlat în trafic. O cameră de bord a surprins în centrul Capitalei o autospecială de viteză, aflată în misiune, care derapează în timp ce face slalom printre maşinile de la Arcul de Triumf. 

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 13:30

Vezi și

Imaginile postate pe internet au stârnit un val de comentarii. Unii se tem că mulţi poliţişti nu ştiu să manevreze maşinile cu mulţi cai putere, iar asta ar putea duce oricând la producerea unei tragedii.

Ieri, o autospecială nouă a poliţiei a fost distrusă pe o stradă din Cluj în urma unui accident în care au mai fost implicate trei maşini. Se pare că poliţistul de la volan a făcut o manevră brusă încercând să evite un şofer care venea pe contrasens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Momentul în care un BMW nou-nouţ al Poliţiei derapează la Arcul de Triumf, în timpul misiunii. Imaginile de infarct, filmate de o cameră de bord