Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care un poliţist pe motocicletă loveşte în plin o femeie aflată pe trecere, pe Calea Victoriei. Avea sirenele pornite

O motocicletă condusă de un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere a accidentat un pieton vineri, în zona Pieţei Victoriei, din Capitală.

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 16:45

"Astăzi, în jurul orei 14:12, Brigada Rutieră a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie în Piaţa Victoriei. Din primele informaţii, un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a condus o motocicletă în Piaţa Victoriei dinspre bd. Lascăr Catargiu către bd. Aviatorilor, iar când a ajuns la intersecţia cu str. Paris a surprins şi accidentat un pieton. În urma accidentul de circulaţie a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", transmite Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Poliţistul avea semnalele speciale pornite

Conform sursei citate, "motociclistul se deplasa în regim prioritar, având în funcţiune semnale speciale de avertizare luminoase şi sonore". Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatura din dotare, rezultatele indicate fiind 0 pentru alcool, respectiv negativ pentru substanţe psihoactive.

Vezi și

"Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie", precizează Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Potrivit primelor informaţii, victima este internată la spitalul Floreasca, cu traumatism cranian minor şi rămâne sub supravegherea medicilor pentru investigaţii suplimentare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Momentul în care un poliţist pe motocicletă loveşte în plin o femeie aflată pe trecere, pe Calea Victoriei. Avea sirenele pornite