Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un şofer român sare din maşina în mers, pe o autostradă din Ungaria. Avea motive serioase să fugă de poliţişti

Un şofer român, de 26 de ani, care transporta migranţi ilegali sirieni, a fost filmat în timp ce se aruncă din maşină, în mers, pe o autostradă din Ungaria. Scenele, rupte parcă dintr-un film de acţiune, au fost surprinse de camera de bord a autospecialei de poliţie care îl urmărea.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 16.08.2023, 14:00

Vezi și

"Incidentul s-a petrecut pe 13 august, pe autostrada 55, în apropiere de Szeged. O maşină a poliţiei maghiare, alături de una a poliţiei cehe se aflau în patrulare pe autostradă. La un moment dat, vehiculul din imagini taie razant calea celor două autospeciale, motiv pentru care poliţiştii pleacă în urmărirea maşinii", spune Iulia Pop, reporter Observator.

Şoferul a sărit din maşină de frica poliţiei. Transporta migranţi din Siria

"După scurt timp, şoferul încetineşte şi sare pur şi simplu din maşină, din mers. A luat-o apoi la fugă pe câmpul de lângă autostradă, dar în cele din urmă a fost prins de poliţişti. Potrivit poliţiei maghiare, şoferul s-a dovedit a fi un cetăţean român de 26 de ani", spune Iulia Pop, reporter Observator.

"Acesta a fost arestat şi e acuzat de trafic de persoane, pentru că în maşină avea nu mai puţin de 12 persoane, toţi cetăţeni sirieni, fără documente şi fără drept de şedere în Ungaria. După ce şoferul a sărit din maşină, unul dintre migranţi a trecut la volan şi a oprit vehiculul înainte de a se produce o tragedie", spune Iulia Pop, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care un şofer român sare din maşina în mers, pe o autostradă din Ungaria. Avea motive serioase să fugă de poliţişti