Antena Meniu Search
x

Video Momentul teribil în care o maşină de poliţie aflată în misiune se înfige cu viteză într-un Passat care nu acordă prioritate

Accident teribil, duminică seară, în intersecţia Cotnari din Iaşi. O mașină de poliție s-a izbit violent cu un alt autoturism, momentul fiind surprins de camerele de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.12.2020, 13:03

Vezi și
  • Din primele cercetări, autospeciala avea semnalele acustice şi luminile în funcțiune.
  • Un bărbat aflat în maşina de poliţie a fost rănit uşor.

Mai precis, coliziunea a avut loc la intersecţia bulevardelor Nicolae Iorga şi Cotnari, autospeciala fiind în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

În imaginile filmate de o cameră de supraveghere se vede cum maşina de poliţie intră în plin într-un alt autoturism, care intră în intersecţie pe culoarea verde, însă  nu acordă prioritate autospecialei.

Sursa: Facebook / Florin Tugui

În urma impactului, un bărbat care se afla în maşina de poliţie a fost rănit.

Dosar penal după accidentul din intersecția Cotnari

Anca Vijiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași: "O autospecială de poliţie ce ar fi avut semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, fiind în misiune, ar fi fost acroşată de un auto.

Sursa: Facebook / Florin Tugui

Poliţiştii mergeau la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate probe biologice de sânge unui conducător auto, care a fost depistat pozitiv în urma testării alcoolscopice. Persoana condusă la prelevarea de mostre biologice a fost rănita uşor".

Sursa: Facebook / Florin Tugui

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Momentul teribil în care o maşină de poliţie aflată în misiune se înfige cu viteză într-un Passat care nu acordă prioritate