Antena Meniu Search
x

Video Momentul teribil în care un bărbat este spulberat pe șosea, la Cluj-Napoca. Victima a așteptat să treacă două mașini, însă a treia l-a lovit în plin

Camerele de supraveghere au surprins momentul teribil în care un șofer de 20 de ani a lovit cu mașina un bărbat de 73 de ani care traversa strada printr-un loc nepermis, la Cluj-Napoca. 

de Redactia Observator

la 17.02.2022, 11:47

Vezi și

În imagini se vede cum bărbatul se asigură de câteva ori înainte să traverseze și chiar așteaptă să treacă două mașini prin fața sa, în timp ce înaintează cu pași grăbiți pe șosea. Din nefericire, o a treia mașină se apropie în viteză și îl lovește în plin, aruncându-l câțiva metri de la locul impactului.

La volan se afla un tânăr de 20 de ani care a sunat la 112 şi a încercat să acorde victimei primul ajutor. La sosirea echipajelor medicale, bărbatul de 73 de ani era în stop cardio-respirator.

Manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat. Şoferul de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Momentul teribil în care un bărbat este spulberat pe șosea, la Cluj-Napoca. Victima a așteptat să treacă două mașini, însă a treia l-a lovit în plin