Antena Meniu Search
x

Monica Buliga nu dormea atunci când a fost ucisă de soţul ei. Detaliu cutremurător descoperit de legişti

Monica Buliga nu dormea atunci când a fost ucisă de soţul ei. Detaliu cutremurător descoperit de legişti. Florin Mircea Buliga i-a înjunghiat mortal pe cei doi

Monica Buliga nu dormea atunci când a fost ucisă de soţul ei. Detaliu cutremurător descoperit de legişti

Monica Buliga nu dormea atunci când a fost ucisă de soţul ei. Detaliu cutremurător descoperit de legişti. Florin Mircea Buliga i-a înjunghiat mortal pe cei doi copii ai săi, o fată de 18 ani li un băiat de 14 ani, după ce i-a luat viaţa mamei lor.

S-a crezut iniţial că toate victimele dormea în momentul asasinatelor, ba chiar şi criminalul a susţinut acest lucru, numai că medicii legişti au altă variantă în ceea ce priveşte moartea femeii în vârstă de 42 de ani. Aceasta avea urme de violenţă, semn că s-a luptat cu agresorul. Fie s-a trezit după prima lovitură şi a încercat să se opună, fie era de fapt trează în momentul atacului, dar nu s-a putut apăra. E posibil să fi ţipat, astfel explicîndu-se şi ţipetele pe care o vecină le-a auzit şi despre care a crezut că sunt ale unui copil.

Daniel Diaconu, avocat din oficiu al lui Florin Mircea Buliga a mai dezvăluit un detaliu important al relaţiei dintre cei doi soţi: "Îşi acuza soţia că nu stă de vorbă cu el şi că nu este atentă la ataşamentul lui sufletesc. Soţia, din câte povestea inculpatul, vorbea foarte mult despre Iluminati, despre masonerie, despre cine conduce lumea." Monica Buliga  mergea deseori la psiholog, iar la ultimele şedinţe, ar fi participat şi soţul ei.

Florin Buliga a mărturisit că obişnuia să consume droguri. În maşina lui, anchetatorii au găsit cannabis. Iar în timpul audierilor, a băut doi litri de apă.  În plus, afaceristul deţinea ilegal două arme. Potrivit unor surse, familia soţiei ucise a refuzat ca rudele soţului ei să participe la înmormântare. 

Florin Mircea Buliga s-a predat marţi poliţiei, după ce şi-a înjunghiat fiica de 18 ani, fiul de 13 ani şi soţia, în apartamentul în care locuiau.

Criminalul din Braşov i-a şocat pe anchetatorii care au încercat să afle filmul evenimentelor şi povestea din spatele triplului asasinat. Bărbatul care şi-a ucis soţia şi cei doi copii în somn nu a avut niciun regret, în timpul interogatoriului. 

Florin Buliga le-a spus procurorilor că "de acum familia lui are o viaţă mai bună, iar copiii sunt îngeri". Le-a vorbit despre Crist şi Anticrist, terapia cu îngeri şi despre expansiunea conştiinţei. A fost arestat preventiv pentru omor şi va fi supus unei expertize psihiatrice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Monica Buliga nu dormea atunci când a fost ucisă de soţul ei. Detaliu cutremurător descoperit de legişti