Antena Meniu Search
x

Rudele mortului au primit certificat de naştere în locul celui de deces. Primăria: "A fost din neatenţie, ce facem atâta scandal?"

Situaţie incredibilă în comuna doljeană Brabova, acolo unde rudele unei bătrâne care tocmai decedase au primit de la primăria din localitate certificat de naştere în locul certificatului de deces.

de Redactia Observator

la 15.02.2019, 10:39

Rudele mortului au primit certificat de naştere în locul celui de deces - cancan.ro

Situaţie incredibilă în comuna doljeană Brabova, acolo unde rudele unei bătrâne care tocmai decedase au primit de la primăria din localitate certificat de naştere în locul certificatului de deces.

Incidentul halucinant s-a petrecut la sfârşitul lunii ianuarie.

La câteva zile după decesul unei bătrâne de 85 de ani, rudele femeii au mers la Primărie să ceară funcţionarilor să întocmească certificatul constatator de deces, necesar pentru obţinerea ajutorului de înmormântare.

Odată ajunşi la Primărie, au luat documentul fără să se gândească vreo clipă că ar fi ceva în neregulă. Abia când au ajuns acasă au văzut actul şi au realizat gafa făcută de angajaţii Primăriei, care eliberaseră un certificat de naştere în locul certificatului de deces.

Primăria reacţionează: "A fost din neatenţie, ce facem atâta scandal?"

Reprezentanţii Primăriei îşi recunosc vina, dar în acelaşi timp cred că situaţia nu ar fi trebuit să provoace prea multă agitaţie.

„A fost o greşeală şi cineva rău intenţionat a postat pe reţelele de socializare. A completat un certificat de naştere, nu a schimbat carnetul şi ce, l-a anulat şi asta a fost toată treaba, ce facem atâta scandal. A fost din neatenţie, nu a schimbat registrul.

Când şi-a dat seama angajatul, rudele deja plecaseră. Au venit înapoi şi li s-a dat de această dată actul corespunzător situaţiei. Secretarul nu a fost atent când a înmânat certificatul de naştere, fiind cu multe pe cap”, a declarat reprezentantul Primăriei, potrivit ziaruldecraiova.ro.

Certificatul de naştere a fost anulat, iar rudele femeii au primit certificatul de deces.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Rudele mortului au primit certificat de naştere în locul celui de deces. Primăria: "A fost din neatenţie, ce facem atâta scandal?"