Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun şi-a trimis ajutoarele la două şcoli din Teleorman

Spiriduşii moşului au împărţit trei sute de cadouri copiilor de aici. Bunătatea voluntarilor a fost răsplătită din plin, de cei mici.

Vezi și

Moş Crăciun şi-a trimis ajutoarele la două şcoli din Teleorman. Spiriduşii au împărţit trei sute de cadouri copiilor de aici. Bunătatea voluntarilor a fost răsplătită din plin, de prichindei, cu zâmbete şi veselie.

Spiriduşii le-au dus celor mici trei - sute de pachete cu jucării şi dulciuri. Elevii din Cosmeşti, Teleorman, au fost primii care s-au bucurat de darurile Moşului.

Bogdan Mihai, directorul şcolii din Cosmeşti: "Este minunat să ne gândim la ei, mai ales în astfel de ocazii şi nu e bine să îi lăsăm din grijă niciodată."

Bucuria a fost pe măsura faptelor spiriduşilor. Prichindeii s-au bucurat din tot sufletul că Moş Crăciun nu i-a uitat şi prin intermediul ajutoarelor de nădejde le-a trimis şi lor cadouri.

A doua oprire a ajutoarelor Moşului a fost la şcoala din Ciuperceni. Şi aici cei mici s-au bucurat de cadouri.

Nici studenţii de la ASE nu au rămas indiferenţi la nevoia celorlalţi. S-au alăturat şi ei iniţiativei Fundaţiei Dan Vociulescu. 

Denisa Toma, studentă la ASE: "Am strâns hăinuţe, jucării şi alimente pentru aceşti copii, să le aducem o bucurie în prag de sărbători. Am vrut să facem un gest frumos pentru copilaşii ştiam că vin din familii care nu au situaţii materială foarte bună."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Moş Crăciun şi-a trimis ajutoarele la două şcoli din Teleorman