Antena Meniu Search
x

MOTIVUL incredibil pentru care adolescenta de 14 ani din Ploieşti a fost LOVITĂ CU BESTIALITATE şi umilită de alte două fete. Ce riscă BĂTĂUŞELE (VIDEO)

La nici o lună de la publicarea pe Facebook a imaginilor în care trei eleve de liceu din Oradea bat crunt o adolescentă în vârstă de 16 ani, un alt caz şocant a fost scos la iveală prin intermediul reţelei de socializare.

La nici o lună de la publicarea pe Facebook a imaginilor în care trei eleve de liceu din Oradea bat crunt o adolescentă în vârstă de 16 ani, un alt caz şocant a fost scos la iveală prin intermediul reţelei de socializare.

Este vorba despre materialul video în care două adolescente de 15 ani lovesc o fată cu palmele şi cu genunchii pe stradă şi o umilesc, punând-o să îngenuncheze şi să le sărute mâinile.

Presa locală scrie că motivul conflictului ar fi un băiat.

Pe acelaşi subiect

Poliția, care s-a sesizat din oficiu în urma publicării înregistrării video, a întocmit în cauză un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii publice (dosar ce include și fapte de amenințare), dar și pentru complicitate la tulburarea liniștii publice în cazul tânărului care stropește victima cu apă. 

Potrivit Codului Penal, lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Citiţi şi: Imagini REVOLTĂTOARE la Ploieşti! O adolescentă e BĂTUTĂ CU PUMNII şi picioarele, trasă de păr şi umilită de alte două fete. Victima, obligată să pupe mâna bătăuşelor (VIDEO)

Totodată fapta de a amenința o persoană cu săvârșirea unei infracțiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăși sancțiunea prevăzută de lege pentru infracțiunea care a format obiectul amenințării.

În cazul tulburării liniștii și ordinii publice, persoana care, în public, prin violențe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin amenințări sau atingeri grave aduse demnității persoanelor, tulbură ordinea și liniștea publică riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

După viralizarea înregistrării video, bătăușele și-au cerut scuze pe Facebook pentru fapta comisă. Mai multe detalii AICI

Potrivit observatorulph.ro, conflictul ar fi plecat din cauza unui băiat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » MOTIVUL incredibil pentru care adolescenta de 14 ani din Ploieşti a fost LOVITĂ CU BESTIALITATE şi umilită de alte două fete. Ce riscă BĂTĂUŞELE (VIDEO)