Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Motivul pentru care Elena Udrea s-a întors în România, după aproape un an şi jumătate

Elena Udrea s-a întors în România. Chiar ea a confirmat că este acasă, într-o postare pe pagina de Facebook. Viitorul ei soţ a fost primul care a dat de înţeles că fostul ministru e în România. Şi-a făcut apariţia la geamul vilei în care locuieşte, cu fiica lor în braţe.

de Redactia Observator

la 08.07.2019 , 21:10

Elena Udrea s-a întors în România. Chiar ea a confirmat că este acasă, într-o postare pe pagina de Facebook. Viitorul ei soţ a fost primul care a dat de înţeles că fostul ministru e în România. Şi-a făcut apariţia la geamul vilei în care locuieşte, cu fiica lor în braţe. Azi-noapte, Udrea a fost surprinsă într-un avion care a decolat din Costa Rica spre Frankfurt.

Într-un gest făcut special pentru ochii presei, iubitul Elenei Udrea a ieşit pentru câteva secunde cu fiica sa în braţe, pe terasa casei unde se presupune că s-ar afla şi fostul ministru. 

După ce a fost surpinsă într-un avion cu destinaţia Frankfurt, Udrea şi-a pierdut urma ore bune. În această seară, a explicat şi de ce. 

Vezi și

"Da, m-am întors în România. Am intrat în ţară prin vama Giurgiu, la ora şase în această dimineaţă. Am ales o variantă mai rapidă decât să aştept o cursă de azi, spre Otopeni", a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

Veronel Rădulescu, avocatul fostului ministru al Dezvoltării, spune că "după ce Elena o să îşi revină din oboseala asta, de la un asemenea drum, o să stăm de vorbă și o să discutăm detalii. Sunt convins că o să vă răspundă ea la toate întrebările după acomodare".

Elena Udrea s-a întors în România, după un an şi jumătate petrecut în Costa Rica. Botezul fiicei sale este unul dintre motivele revenirii. A anunţat deja că vrea să organizeze ceremonia aici. 

"Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în ţara mea şi am aşteptat cu nerăbdare momentul să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea şi cei cu adevărat apropiaţi mie, alături de noi", transmite Elena Udrea.

Reîntoarcerea în România o va costa pe Udrea azilul politic solicitat în Costa Rica. A renunţat deja la cerere. 

Radu Cristescu, fost lider PMP, spune că "în momentul în care Elena Udrea păşeşte pe pământ românesc s-a cam terminat cu o eventuală procedură de obţinere a unui statut de refugiat".

Condamnată iniţial la şase ani de închisoare, Elena Udrea este acum un om liber şi aşteaptă rejudecarea dosarului Gala Bute. 

Sentinţa a fost desfiinţată, ca urmare a unei decizii CCR, potrivit căreia completurile de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au fost ilegal constituite. 

Recent, însă, DNA a retrimis în judecată un alt dosar în care Elena Udrea este acuzată că în 2011 a primit cinci milioane de dolari de la un om de afaceri. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Motivul pentru care Elena Udrea s-a întors în România, după aproape un an şi jumătate