Antena Meniu Search
x

Motivaţi să-l reducă la tăcere. Cine sunt bărbaţii din Capitală care au vrut să ucidă un cunoscut tăindu-i frânele

Răzbunare în stil mafiot în Capitală. Doi contrabandişti de ţigări au încercat să reducă la tăcere un complice. Şi-au propus să-l omoare, aşa că i-au tăiat cablurile de frână de la maşină. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 24.06.2022, 14:14

Vezi și

La începutul lunii mai al acestui an, cei doi bărbaţi acuzaţi de procurori ar fi mers cu maşina la locuinţa din sectorul 5 a bărbatului pe care voiau să îl omoare. I-au tăiat racordurile de frână de la maşina pe care acesta o utiliza, o dubiţă, ca mai apoi să se facă nevăzuţi, în speranţa că victima va avea un accident mortal de circulaţie.

Refuzul i-a motivat să îl reducă la tăcere

A doua zi dimineaţă, atunci când victima a coborat din casă şi s-a urcat în maşină, şi-a dat seama imediat ca nu mai are frâne şi din fericire a reuşit să oprească vehiculul într-o bordură. După ce a realizat despre ce este vorba, a mers imediat la poliţie.

Sursele spun că totul ar fi pornit de la o neînţelegere între traficanţii de ţigări. Cei doi bărbaţi, acuzaţi că au încercat să îl omoare pe cel de-al treilea, ar fi încercat să coopteze victima în afacerea lor cu ţigări de contrabandă. Omul ar fi refuzat, iar ca să nu se afle despre afacere, ar fi luat decizia de a-i pune capăt zilelor.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi pentru 24 de ore, iar magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au luat decizia ca aceştia să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Ei sunt cercetaţi pentru tetantivă şi complicitate la tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Motivaţi să-l reducă la tăcere. Cine sunt bărbaţii din Capitală care au vrut să ucidă un cunoscut tăindu-i frânele