Antena Meniu Search
x

Motociclistul spulberat de o Dacia 1310, la Oradea, salvat de un tânăr care i-a făcut masaj cardiac

Un motociclist se află în stare critică, după ce a fost spulberat de o Dacia 1310, la volanul căreia se afla o persoană în vârstă.

de Redactia Observator

la 15.05.2020, 21:00

- observator.tv

Din primele informații, se pare că șoferul Daciei nu a acordat prioritate de trecere și ar fi virat brusc stânga, surprinzând motociclistul, care se afla în mișcare. De asemenea, este posibil ca și motociclistul să fi avut viteză, pentru că impactul a fost unul foarte puternic, motociclistul fiind aruncat pe trotuar, la peste 15 metri de locul accidentului.

"Accidentul rutier s-a produs pe Bulevardul Ştefan cel Mare, la intersecţia cu strada Zimbrului din Oradea, sunt implicate o motocicletă şi un autoturism. Conducătorului motocicletei i se acordă acum primul ajutor la faţa locului, iar traficul rutier nu este blocat", precizează IPJ.

Motociclistul a intrat în stop cardio-respirator după impact, însă un tânăr care a văzut accidentul a intervenit în câteva secunde de la producerea acestuia și i-a făcut masaj cardiac motociclistului, până la sosirea medicilor. Ulterior, medicii au reușit să-l resusciteze, însă a fost transportat în stare critică la spital.

"După efectuarea manevre de resuscitare, victima a fost transportată în stare de inconştienţă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crişana, pentru ebihoreanul.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Motociclistul spulberat de o Dacia 1310, la Oradea, salvat de un tânăr care i-a făcut masaj cardiac