Antena Meniu Search
x

Un tânăr care conducea o motocicletă în poligon a plonjat în pârâul Craica, dus de urgenţă la spital

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din Baia Mare, a fost dus de urgenţă la spital, cu multiple leziuni, după ce a plonjat cu motocicleta în albia pârâului Craica.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 22:43

Un tânăr a fost dus la spital, după ce a plonjat cu motocicleta în pârâul Craica - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Tânărul a sărit cu motocicleta în pârâu
  • A fost transportat la spital

Poliţiştii spun că tânărul conducea o motocicletă în poligonul de pe strada Grănicerilor, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă şi a plonjat în pârâul Craica.

"Un băimarean de 34 de ani, care conducea o motocicletă în poligonul auto de pe strada Granicerilor, a părăsit partea partea carosabilă și a plonjat în albia pârâului Craica. În urma impactului, băimareanul a suferit leziuni corporale și a rămas internat la spitalul din Baia Mare. Din cauza leziunilor suferite nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Verificările au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte motociclul condus. A fost întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările urmând a fi dispuse măsurile legale", informează IPJ Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr care conducea o motocicletă în poligon a plonjat în pârâul Craica, dus de urgenţă la spital