Antena Meniu Search
x

Momentul teribil în care un motociclist nevinovat este spulberat de o maşină, în Cluj Napoca (Video)

Imagini terbile filmate de camerele de supraveghere în Cluj-Napoca. Un motociclist a fost spulberat şi aruncat în aer câţiva metri după un accident graoznic produs pe strada Fabricii din municipiu.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.07.2019, 09:04

Imagini terbile filmate de camerele de supraveghere, în Cluj-Napoca. Un motociclist a fost spulberat şi aruncat în aer câţiva metri după un accident groaznic produs pe strada Fabricii din municipiu.

Accidentul a avut loc duminică după-amiază şi, din primele cercetări, vinovat este şoferul de 56 de ani al maşinii care nu a acordat prioritate de trecere.

Omul a efectauat un viraj la stânga pe segmentul interzis și i-a tăiat calea motociclistului.

Grupul de Facebook „Comunitatea Moto Cluj - Motociclism Cluj Bikers” a publicat înregistrarea video cu momentul în care motociclistul de36 de ani a fost lovit în plin de mașină.

"ATENȚIE, imagini cu un puternic impact emoțional! Imagini postate cu scop educativ ! Comunitatea Moto Cluj - Motociclism Cluj Bikers indemana la prudenta pentru toti participantii la trafic, fie ei motociciclisti sau automobilisti", au scris cei de la Comunitatea Moto Cluj - Motociclism Cluj Bikers.

Motociclist spulberat pe strada Fabricii, în Cluj Napoca

Reamintim că duminică, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit după un accident înfiorător produs pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca. Accidentul a avut loc în jurul orei 17.10, iar pompierii au găsit, în momentul sosirii la  faţa locului, un motociclist care a fost proiectat circa zece metri în urma impactului și pasagerii ieșiți din autoturismul implicat în accident.

Un motociclist a fost aruncat în aer câţiva metri după un accident produs pe strada Fabricii din Cluj-Napoca

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și a transportat la spital motociclistul, în vârstă de cca 35 de ani, care prezenta suspiciuni de fracturi la nivelul unui membru și bazin, dar și pierderi de conștiență.

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și a transportat la spital motociclistul, în vârstă de cca 35 de ani

O doamnă care a fost pasageră în autoturism a solicitat consult medical și a fost transportată de un echipaj SAJ la spital.

Echipajul de pompieri a sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență, a asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și de prevenire a incendiilor ca urmare a carburantului scurs pe carosabil și a sprijinit eliberarea carosabilului.

O doamnă care a fost pasageră în autoturism a solicitat consult medical și a fost transportată de un echipaj SAJ la spital

Conform reprezentantilor IPJ Cluj, un conducator auto de 56 de ani din Cluj Nopoca nu a acordat prioritate de trecere unui motocilist, efectuand viraj la stanga pe segmentul interzis, tăind calea unui motociclist de 36 de ani din Baciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul teribil în care un motociclist nevinovat este spulberat de o maşină, în Cluj Napoca (Video)