Antena Meniu Search
x

Momentul teribil în care un motociclist nevinovat este aruncat în aer zeci de metri după ce izbeşte violent o dubă (Video)

Accident teribil filmat de camerele de supraveghere pe DN13, în apropiere de localitatea Feldioara, județul Brașov. Imaginile surprind momentul în care un tânăr se înfige cu motocicleta într-o dubă care intră pe contrasens.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.10.2020, 13:59

Accident cumplit lângă Feldioara, Brașov
Momentul teribil în care un motociclist nevinovat este aruncat în aer zeci de metri după ce izbeşte violent o dubă - captura video
  • Motociclistul a fost resuscitat de medici, însă fără succes.
  • Bărbatul de 47 de ani este al doilea biker care-și pierde viața pe drumurile din Brașov, în ultima lună.

Tragedia s-a produs vineri, 2 octombrie, în jurul orei 16.30.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum motociclistul de 47 de ani, care circula regulamentar, se izbește de o dubă care se pune de-a curmezișul drumului după ce șoferul pierde controlul volanului.

În urma impactului, motociclistul a fost aruncat în aer zeci de metri, suferind leziuni grave.

Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere:

Echipajele de prim-ajutor sosite la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 47 de ani, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

"Accidentul rutier mortal a fost pe DN 13 la km 11 + 800 m – coliziune între o autoutilitară si un motociclu. În urma impactului a rezultat o victima (motociclistul), cadrele medicale sosite la fața locului declarând decesul acesteia.

La testarea conducătorului autoutilitarei din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului", a transmis IPJ Brașov într-un comunicat.

Este al doilea accident mortal în care victima a fost un motociclist, în mai puţin de o lună, pe drumurile din judeţul Braşov. Pe data de 17 septembrie, un alt motociclist a intrat în coliziune cu un TIR pe DN 1, la ieşirea din municipiul Făgăraş.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Momentul teribil în care un motociclist nevinovat este aruncat în aer zeci de metri după ce izbeşte violent o dubă (Video)