Antena Meniu Search
x

ACCIDENT CUMPLIT la Vaslui! Un motociclist A MURIT spulberat de un şofer care nu a acordat prioritate. Impactul a fost DEVASTATOR: masina s-a RĂSTURNAT, iar tânărul s-a zdrobit de asfalt (VIDEO)

Un tânăr de 28 de ani a murit, iar prietenul lui de 24 de ani de zbate între viaţă şi moarte, în urma unui accident cumplit de circulaţie petrecut, noaptea trecută, în faţa Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Un tânăr de 28 de ani a murit, iar prietenul lui de 24 de ani de zbate între viaţă şi moarte, în urma unui accident cumplit de circulaţie petrecut, noaptea trecută, în faţa Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Șoferul unui Logan, care nu a acordat prioritate la schimbarea directiei de mers, a fost lovit în plin de o motocicletă care circula cu viteză năucitoare către centrul oraşului. Masina s-a răsturnat, iar cei doi tineri de pe motocicletă, de 24 şi 28 de ani, s-au zdrobit de asfalt.

GALERIE FOTO: ACCIDENT CUMPLIT la Vaslui! Un motociclist A MURIT spulberat de un şofer care nu a acordat prioritate. Impactul a fost DEVASTATOR: masina s-a RĂSTURNAT, iar tânărul s-a zdrobit de asfalt 

Medicii care erau de garda la acea ora au auzit bubuitura si au iesit in fuga in fata spitalului. Una dintre victima era in coma si a fost transportata la Urgente, iar pentru cealalta s-au inceput manevrele de resucitare in strada, tanarul de 28 de ani fiind gasit in stop-cardio-respirator.

Eforturile medicilor au continuat la UPU timp de aproximativ o ora, insa fara rezultat.

Potrivit estnews.ro, şoferul Loganului este in stare de soc. Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ. 

”In timpul garzii, am auzit un sunet puternic de metal. Am crezut ca au scapat baieti de la Ambulanta targa, dar am vazut in fata spitalului o masina rasturnata si mi-am dat seama ca e un accident. Am luat tot ce am putut in fuga si am iesit in strada. Am gasit doi pacienti, unul comatos si unul in stop. Pe cel comatos, doar l-am imobilizat si l-am dirijat in UPU, iar pentru cel in stop cardio-respirator, am avut noroc ca ambulanta SMURD era in curte pentru ca adusese un pacient si am initiat manevre resuscitare. Pacientul a fost intubat, s-a inceput masaj cardiac, s-a administrat adrenalina. Manevrele au fost continuate in Urgente timp de o ora, dar fara rezultat. Pentru al doilea pacient, asteptam rezultatele CT. Pana acum stim ca e fractura femur, insa sunt multe leziuni care ne depasesc pe noi ca spital judetean. Asa ca, am luat legatura cu centrul de trauma de la Iasi, pentru a-l transfera. Viata lui e in pericol. Soferul era in stare de soc. Clinic, nu are leziuni vitale, dar e in soc. Familiile celor doi pacienti au avut si ei nevoie de ajutor, li s-a facut rau si am epuizat stocul de tranchilizante”, a declarat pentru estnews.ro dr. Gabi Olaru, de la UPU Vaslui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si urmeaza sa stabileasca exact imprejurarile in care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ACCIDENT CUMPLIT la Vaslui! Un motociclist A MURIT spulberat de un şofer care nu a acordat prioritate. Impactul a fost DEVASTATOR: masina s-a RĂSTURNAT, iar tânărul s-a zdrobit de asfalt (VIDEO)